Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal? Het is een van de vele manieren om een dagboek bij te houden, zoals je vast wel hebt gezien als je naar de bibliotheek of boekwinkel gaat. In plaats van alles wat je doet in je dagboek op te schrijven, kun je met bullet journals een pagina of pagina's tegelijk nemen en de gebeurtenissen opschrijven die je elke dag overkomen. Dit type dagboek is geweldig voor studenten die altijd onderweg zijn, omdat ze alles wat er gebeurt, kunnen opschrijven zonder misdrukken of ontbrekende pagina's.

Wat is een bullet journal

Dit soort tijdschriften kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. U kunt uw bullet journal-software of computer alles voor u laten uitschrijven, zodat het digitaal kan worden opgeslagen Mylovelynotebook.nl bullet journal. Er zijn ook programma's die u op uw laptop kunt laden, zoals TypePad of Page Maker, die de gebeurtenissen in uw notitieboekje voor u opschrijven. Ik gebruik beide om mijn dagboeken bij te houden, en ze werken prima.

Een andere geweldige manier om bullet journaling te gebruiken, is door een speciaal gebied in uw huis in te richten om alles op te schrijven. Of het nu gaat om uw klusjes, uw telefoontjes of zelfs uw takenlijst, het kan worden vermeld op een speciale plaats die u beheert. Op die manier, als je iets moet opzoeken, ga je gewoon naar de plek en het is daar. Naarmate u zich meer op uw gemak voelt bij het bijhouden van een dagboek, wilt u misschien het gebied met opsommingstekens verplaatsen, zodat u wat rust en stilte hebt terwijl u zich toch de gebeurtenissen om u heen kunt herinneren. Naarmate je meer betrokken raakt bij het bijhouden van een dagboek, wil je waarschijnlijk beginnen met het verplaatsen van de stukjes, zodat je niet elke dag op dezelfde plek naar hetzelfde zit te kijken.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: http://mylovelynotebook.nl/